La nostra independència

0 1201

Davant la proximitat de les eleccions al Parlament Europeu i de cara a qualsevol altre procés electoral futur, des de Marea Granat volem destacar el caràcter horitzontal, apartidista i asindical del nostre collectiu. Marea Grana no dóna suport a la candidatura de cap partit polític o coalició electoral.

Tanmateix, això no impedeix que membres de Marea Granat militin en diferents formacions, sempre que ho facin a títol personal i sense restar independència al nostre collectiu. De la mateixa manera, entenem que és tasca dels partits polítics recollir les nostres reivindicacions, denúncies i ferles arribar pels canals representatius a les institucions.

Finalment, encoratgem a la participació en el nostre collectiu de qualsevol persona, independentment de la seva afiliació política (en cas de tenirne), però no acceptem que aquesta interfereixi en la nostra independència com a moviment social, per molt properes que siguin les seves propostes a les sorgides en el si de Marea Granat.

MAREA GRANATE

 

Marea Granate

View all contributions by Marea Granate

Similar articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *