Marea Granate condemna la violència repressiva

0 435

​Marea Granate condemna la violència repressiva

Des de Marea Granate ​volem expressar la nostra preocupació pel nivell de degradació al que està arribant la política a l’Estat espanyol. Com a col.lectiu defensor de les llibertats d’expressió i els drets civils, denunciem la deriva totalitària del govern espanyol, amb la militarització de la gestió del problema polític català, la prohibició a tot l’Estat espanyol de manifestacions, actes i debats sobre el dret a decidir, així com els atacs contra la llibertat de premsa. Considerem que aquestes mesures només contribueixen a augmentar la tensió i a minvar el diàleg, i atenten directament contra els drets fonamentals de les persones i els pilars més bàsics de la democràcia.

Marea Granate

View all contributions by Marea Granate

Similar articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *