Marea Granate condemna la violència repressiva

1 441

​Marea Granate condemna la violència repressiva

Des de Marea Granate ​volem expressar la nostra preocupació pel nivell de degradació al que està arribant la política a l’Estat espanyol. Com a col.lectiu defensor de les llibertats d’expressió i els drets civils, denunciem la deriva totalitària del govern espanyol, amb la militarització de la gestió del problema polític català, la prohibició a tot l’Estat espanyol de manifestacions, actes i debats sobre el dret a decidir, així com els atacs contra la llibertat de premsa. Considerem que aquestes mesures només contribueixen a augmentar la tensió i a minvar el diàleg, i atenten directament contra els drets fonamentals de les persones i els pilars més bàsics de la democràcia.

Marea Granate

View all contributions by Marea Granate

Similar articles

1 Comment

  1. Miss Tereza 24/05/2024 at 14:08

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *